FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Personal Training zonder zorgen

 

Hallo, ik ben Nicolle

Personal Trainer 2B FIT

Een personal trainer is er helemaal voor jou. Steeds meer mensen zien in dat persoonlijke trainingen helpen het einddoel te halen. Voor mij betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan jouw doelen en wensen. Al mijn trainingen zijn gebaseerd op natuurlijke bewegingspatronen gericht op het hele lichaam in plaats van slechts een paar spieren tegelijk. Hierbij maken we gebruik van oefeningen die, behalve de verschillende energiesystemen, ook het 'algemeen functioneren' verbeteren. Bij 2B FIT combineren we effectief met leefbaar. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om het resultaat op lange termijn vast te kunnen houden.

Professionele begeleiding

Persoonlijke begeleiding is voor iedereen. Wellicht wil je beginnen met hardlopen, lekker fit worden, afvallen of meer energie krijgen. Iedereen krijgt op de juiste wijze een zeer persoonlijke begeleiding. Ook wanneer je lange tijd geblesseerd bent geweest kan ik je begeleiden naar een door ons samen vastgesteld doel. Jouw doel is mijn drijfveer! 

Belastbaarheid

Uiteraard wordt er goed rekening met jouw belastbaarheid gehouden wat zorgt voor een sterk verminderde kans op blessures. Het schema wordt altijd aangepast aan jouw actuele situatie. Door een gevarieerd trainingsschema en individuele coaching blijf je gemotiveerd. Resultaten ontstaan door gestructureerd en gericht te werk te gaan.

Flexibel

Ik hanteer geen standaardpakketten waar je aan vastzit maar je bepaald zelf op welke wijze en hoe lang je begeleid wilt worden. Een training duurt 30 of 60 minuten waarbij we in overleg afspreken hoe vaak je begeleiding nodig hebt. Een combinatie van zelf trainen en samen met je personal trainer, behoort zeker tot de mogelijkheden. Alle trainingen zijn op elkaar afgestemd en leiden naar jouw doel.  

Zoek je

  • Iemand die je net dat extra duwtje in de rug geeft?
  • Een extra stok achter de deur
  • Een motivator die samen met jou de gewenste doelstelling behaald?
  • Iemand die met jou samen aan de slag gaat?
  • Iemand die je op de voet volgt qua lifestyle, training en voeding?

 

MAAK DAN EEN AFSPRAAK

 

“Action is the foundational key to all success!”

  

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02