FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Lancering NIEUWE WEBSITE op zaterdag 2 oktober 2021


Lancering nieuwe, naam, nieuw logo en nieuwe website!!

Bij 2B FIT sport, outdoor en entertainment zijn we altijd in ontwikkeling. We willen vooruit en doen dit graag samen met anderen. Wij zijn graag buiten, kiezen ons eigen pad en houden ervan om onze grenzen te verleggen in de natuur. Wat ooit begon als hobby met 1 bootcamp training in de week zijn wij nu de hele week bezig met outdoor trainingen, workouts@work en outdoor events. Ook voor gezonde voeding en leefstijlcoaching kun je bij ons terecht. 

Samen met Fitbrand. zijn wij op zoek gegaan om alles wat we doen in 1 beeld te vangen. Hieruit is onze nieuwe naam, het nieuwe logo en onze nieuwe website ontstaan.

Met heel veel trots op datgene we bereikt hebben presenteren wij op zaterdag 2 oktober 2021 onze nieuwe huisstijl!

 

Top bootcamp instructeur gezocht!

Heb jij passie voor sport, ben je graag buiten, wil je samen met ons zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen én wil jij werken bij de grootste outdoor, sport en evenementen organisatie in de Loonse en Drunense Duinen? Dan is onze vacature voor bootcamp instructeur misschien wel iets voor jou.

2B FIT is volop in ontwikkeling. Binnenkort wordt onze nieuwe naam, huisstijl en website gelanceerd en daar zijn wij megatrots op. Ons nieuwe motto is: ‘Verleg je grenzen in de natuur’. Om nog meer mensen te helpen hun grenzen in de natuur te verleggen, zijn wij op zoek naar een extra bootcamp instructeur.

Dit verwachten wij van jou:
- Bootcamptrainingen geven op verschillende niveaus en binnen deze verschillende niveaus kunnen differentiëren;
- Lesprogramma's maken;
- Sportieve evenementen organiseren;
- Nieuwe trainingen ontwikkelen;
- Flexibel beschikbaar (overdag, in de avonduren en/of in het weekend);
- Het werven van klanten en zorgen voor het behoud van deze klanten.

Hier moet je aan voldoen:
- Je hebt een goede basisopleiding afgerond óf je volgt op dit moment een goede basisopleiding zoals CIOS, ROC sport en bewegen, ALO, Fit!Vak of soortgelijk;
- Daarnaast zijn specifiekere opleidingen als de bootcamp pro cursus of scholing door defensie een pré;
- Het bezitten van een EHBO diploma is een pré.

Dit bieden wij jou:
- Zowel payroll als freelance mogelijkheden;
- Een brancheconform loon of tarief;
- Een leuk en groeiend bedrijf waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen;
- Meerdere vaste lessen in de week en/of flexibele invaluren, de werktijden zijn in overleg;
- Doorgroeimogelijkheden tot outdoor personal trainer.

Wij willen graag de kwaliteit van onze trainingen en evenementen hoog houden en daar hebben wij een goed team voor nodig. Uiteraard zal er een juiste begeleiding en inwerktraject zijn voordat je zelfstandig bootcamplessen en evenementen gaat organiseren. Opleidingsmogelijkheden en het behalen van een EHBO/BHV diploma zijn bespreekbaar. Gaat jouw drive verder dan sport en lekker buiten zijn, houd je van samenwerken, ben je creatief en denk je graag mee met de organisatie? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer dan snel en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.

Mijn Solo Retreat

Wat was het heerlijk een weekje in mijn eentje in een knus huisje dicht bij het bos. Dat zou iedereen eens moeten doen. Even alleen zijn met jezelf. Veel mensen vinden dit lastig maar ik geniet ervan. Lekker veel inspiratie en weer nieuwe frisse energie opdoen. Een boost voor je lichaam en geest.  

Tijdens een solo retreat doe ik alleen maar dingen die ik echt leuk vind, op het tijdstip dat ik dat wil en zonder contact met anderen. Ik kies dan ook voor een huisje met contactloos verblijf en waar ik zelf kan koken. Contactloos verblijf betekent dat je de verhuurder niet hoeft te zien, ook niet bij aankomst en vertrek. Zo weet ik zeker dat ik helemaal op mezelf kan zijn. Ik maak vooraf een lijstje met dingen die ik zeker wil doen of absoluut niet wil doen zoals televisie kijken en maak hier een programma van. Daar houd ik me dan ook voor 90% van de tijd aan. 

Ik sta lekker vroeg in de ochtend op en begin mijn dag met qigong oefeningen (eenvoudig gezegd; ademhaling in beweging) gevolgd door een pilates- of een korte HIIT workout. De ene dag wat intensiever dan de andere dag maar wel zo dat ik mijn energie lekker voel stromen. Je hoeft er ook niet altijd een uur voor uit te trekken, soms is 20 minuten al voldoende om jezelf lekker fit en fris te voelen. Daarna maak ik een lekker ontbijt voor mezelf klaar. Naast dat ik me regelmatig met een goed boek op de bank nestel beweeg ik lekker veel. Ik maak lange wandeltochten, ga hardlopen en neem tijdens of na het hardlopen een verkwikkend ijsbad in een ven in de buurt. De koude therapie is goed voor je immuunsysteem hoewel ik dit gewoon lekker vind om te doen. Het heeft alles te maken maken met de juiste mindset, ademhaling en geloven in jezelf. 

Uiteraard maak ik tijd om gezond maar vooral lekker te eten. Ik maak alle maaltijden met 100% natuurlijke producten. Mijn lichaam is een balanced type wat betekent dat mijn bord altijd bestaat uit 20% vetrijke voedingsmiddelen, 30% eiwitrijke voedingsmiddelen en maar liefst 50% koolhydraatrijke voedingsmiddelen. Ik druis dus in tegen alle hypes van dit moment zoals koolhydraatarm en vegetarisch eten. Ik ben geen vegetariër en zal dit ook nooit worden ondanks dat ik wel denk dat minder vlees eten ten goede komt aan het milieu. Ik moet er wel bij zeggen dat ik altijd al heel bewust met voeding ben omgegaan maar ook vooral ben afgegaan op wat goed voelt voor mijn lijf. Dit kun je zelf ook uitvinden door bewust te voelen wat voeding met je lichaam doet. Daarnaast heb ik mijn stofwisselingstype laten meten. Als je voeding-intuïtie goed werkt, dan heb je geen adviezen en tips meer nodig. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven en dat geen enkele hype voor iedereen bestemd is. Ik zie voeding als medicijn en kies de producten die goed zijn voor mijn gezondheid. De juiste voeding geeft energie in plaats van dat het je energie kost. Denk er dan ook goed over na voordat je voedingsmiddelen uit je voeding schrapt want de juiste brandstof voor je lichaam is essentieel voor je gezondheid.  

Tegenover een dag lekker actief bezig zijn staat een moment van rust. Ik vind het dan ook heerlijk om mijn dag af te sluiten met yoga of qigong en me nog even te focussen op mijn ademhaling. We nemen het al snel voor lief maar onze ademhaling heeft invloed op elk proces in ons lichaam. En als we verkeerd ademhalen, lopen veel van deze processen net even iets minder lekker. Een goede ademhaling is dus fundamenteel voor je gezondheid en daarom een vaste onderdeel van mijn solo retreat. 

Na 5 dagen op mezelf te zijn geweest is mijn man nog een aantal dagen geweest en hebben we er samen een fijn weekend van gemaakt. Na een week vind ik het wel weer heerlijk om naar huis te gaan en mijn kinderen te zien.  De inspiratie die ik heb gekregen geeft energie om weer aan het werk te gaan en mijn nieuwe ideeën uit te werken. Volgend jaar staat er weer een solo retreat op het programma. Eens kijken waar deze me heenbrengt ;)

 

          

Samen sporten tijdens de lockdown. Dat kan!

 

WAMPEX 2-camp & The Zone Training

Omdat het juist in deze tijd zo belangrijk is om te blijven bewegen en naar buiten te gaan staan wij ook nu voor jullie klaar. Wij hebben een fantastische coronaproof training ontwikkeld zodat jij gezond en fit kunt blijven en dit ook nog eens samen met je sportbuddy's. WAMPEX is all about:

  • Willpower
  • Attitude
  • Motivation
  • Power
  • EXercise

De WAMPEX 2-camp is een superleuke duo-training in de duinen waarbij je niet alleen commitent bent aan jezelf maar ook aan je sportbuddy. We starten de training met een warming up en één of meerdere oefenseries afgestemd op jouw fysieke fitheid. Vervolgens ontvang je een WAMPEX routekaart en leg je samen met je sportbuddy het parcours af. Op elk aangewezen punten herhaal je de oefenseries waarbij je elkaar motiveert en stimuleert. Je moet het samen doen! 

Trainen in The Zone betekent in je eigen trainingszone, met je eigen lichaamsgewicht, doelgericht werken aan je mentale en fysieke fitheid. Een workout waarin je kunt knallen, jij bepaald hoe diep je gaat. The Zone bestaat uit korte intensieve lessen van 40 minuten. De lessen worden op een veilige manier opgebouwd waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen en lichaamsbeheersing. De perfecte match voor een geweldige workout. De trainingen vinden plaats bij de Roestelberg in Kaatsheuvel. Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

Trainen op je eigen niveau

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen blijft bewegen hebben wij meerdere levels ingebouwd in de trainingen. Of je nu wilt wandelen, joggen of hardlopen, WAMPEX is voor iedereen die van buiten sporten houdt! De oefenseries worden afgestemd op jouw fysieke fitheid en wij zorgen ervoor dat jij matcht met jouw sportbuddy. Uiteraard kun je ook samen met een sportbuddy inschrijven. 

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen blijft bewegen kun je kiezen uit The Zone of The Zone INsane. De intensiteit van de training wordt afgestemd op de fitheid van de sporters. 

  • The Zone | voor de beginnende en gemiddelde sporter
  • The Zone INsane | voor de gemiddelde en ervaren sporter

Lessen reserveren

Voor de eerste training neem je contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-55231969. Voor elke volgende training kun je zelf reserveren via de 2B FIT app op je telefoon.  

Gratis proefles

“Limitations only exist if you let them!”

Bootcamp instructeur gezocht!

 

2B FIT sport, outdoor & entertainment is een groeiend bootcamp bedrijf dat bijna iedere dag in de week in de buitenlucht lessen aanbiedt. De lessen worden in en rondom de Loonse en Drunense duinen aangeboden. Iedere les worden de leden weer uitgedaagd door de trainers om hun grenzen op te zoeken en zichzelf te overwinnen. Dit gecombineerd met veel gezelligheid, zodat onze leden sporten met veel plezier.

Wij vragen:

→ Flexibel beschikbaar (overdag, in de avonduren en/of in het weekend)
→ Affiniteit met en passie voor sport
→ 19 jaar of ouder
→ Een diploma in de sport/ fitness (pré)
→ Je kunt je enthousiasme goed overbrengen op een grote groep

Mogelijkheden bij ons:

→ Eén of meerdere vaste lessen in de week en/of flexibele invaluren
→ Zowel op contractbasis als zzp mogelijk
→ Goed uurloon (afhankelijk van opleiding/ervaring)
→ Veel vrijheid om je eigen ideeën in te brengen
→ Het organiseren van teambuildingsactiviteiten voor leden en niet-leden

Extra mogelijkheden: het begeleiden van outdoor groepsactiviteiten van 2B FIT FUN zoals bubbelballen, lasergamen en Escape Valley.

Zijn wij op zoek naar jou? Stuur dan vandaag nog een mail met een korte motivatie en je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Nicolle de Brouwer

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02