FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Mijn Solo Retreat

Wat was het heerlijk een weekje in mijn eentje in een knus huisje dicht bij het bos. Dat zou iedereen eens moeten doen. Even alleen zijn met jezelf. Veel mensen vinden dit lastig maar ik geniet ervan. Lekker veel inspiratie en weer nieuwe frisse energie opdoen. Een boost voor je lichaam en geest.  

Tijdens een solo retreat doe ik alleen maar dingen die ik echt leuk vind, op het tijdstip dat ik dat wil en zonder contact met anderen. Ik kies dan ook voor een huisje met contactloos verblijf en waar ik zelf kan koken. Contactloos verblijf betekent dat je de verhuurder niet hoeft te zien, ook niet bij aankomst en vertrek. Zo weet ik zeker dat ik helemaal op mezelf kan zijn. Ik maak vooraf een lijstje met dingen die ik zeker wil doen of absoluut niet wil doen zoals televisie kijken en maak hier een programma van. Daar houd ik me dan ook voor 90% van de tijd aan. 

Ik sta lekker vroeg in de ochtend op en begin mijn dag met qigong oefeningen (eenvoudig gezegd; ademhaling in beweging) gevolgd door een pilates- of een korte HIIT workout. De ene dag wat intensiever dan de andere dag maar wel zo dat ik mijn energie lekker voel stromen. Je hoeft er ook niet altijd een uur voor uit te trekken, soms is 20 minuten al voldoende om jezelf lekker fit en fris te voelen. Daarna maak ik een lekker ontbijt voor mezelf klaar. Naast dat ik me regelmatig met een goed boek op de bank nestel beweeg ik lekker veel. Ik maak lange wandeltochten, ga hardlopen en neem tijdens of na het hardlopen een verkwikkend ijsbad in een ven in de buurt. De koude therapie is goed voor je immuunsysteem hoewel ik dit gewoon lekker vind om te doen. Het heeft alles te maken maken met de juiste mindset, ademhaling en geloven in jezelf. 

Uiteraard maak ik tijd om gezond maar vooral lekker te eten. Ik maak alle maaltijden met 100% natuurlijke producten. Mijn lichaam is een balanced type wat betekent dat mijn bord altijd bestaat uit 20% vetrijke voedingsmiddelen, 30% eiwitrijke voedingsmiddelen en maar liefst 50% koolhydraatrijke voedingsmiddelen. Ik druis dus in tegen alle hypes van dit moment zoals koolhydraatarm en vegetarisch eten. Ik ben geen vegetariër en zal dit ook nooit worden ondanks dat ik wel denk dat minder vlees eten ten goede komt aan het milieu. Ik moet er wel bij zeggen dat ik altijd al heel bewust met voeding ben omgegaan maar ook vooral ben afgegaan op wat goed voelt voor mijn lijf. Dit kun je zelf ook uitvinden door bewust te voelen wat voeding met je lichaam doet. Daarnaast heb ik mijn stofwisselingstype laten meten. Als je voeding-intuïtie goed werkt, dan heb je geen adviezen en tips meer nodig. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven en dat geen enkele hype voor iedereen bestemd is. Ik zie voeding als medicijn en kies de producten die goed zijn voor mijn gezondheid. De juiste voeding geeft energie in plaats van dat het je energie kost. Denk er dan ook goed over na voordat je voedingsmiddelen uit je voeding schrapt want de juiste brandstof voor je lichaam is essentieel voor je gezondheid.  

Tegenover een dag lekker actief bezig zijn staat een moment van rust. Ik vind het dan ook heerlijk om mijn dag af te sluiten met yoga of qigong en me nog even te focussen op mijn ademhaling. We nemen het al snel voor lief maar onze ademhaling heeft invloed op elk proces in ons lichaam. En als we verkeerd ademhalen, lopen veel van deze processen net even iets minder lekker. Een goede ademhaling is dus fundamenteel voor je gezondheid en daarom een vaste onderdeel van mijn solo retreat. 

Na 5 dagen op mezelf te zijn geweest is mijn man nog een aantal dagen geweest en hebben we er samen een fijn weekend van gemaakt. Na een week vind ik het wel weer heerlijk om naar huis te gaan en mijn kinderen te zien.  De inspiratie die ik heb gekregen geeft energie om weer aan het werk te gaan en mijn nieuwe ideeën uit te werken. Volgend jaar staat er weer een solo retreat op het programma. Eens kijken waar deze me heenbrengt ;)

 

          

Samen sporten tijdens de lockdown. Dat kan!

 

WAMPEX 2-camp

Omdat het juist in deze tijd zo belangrijk is om te blijven bewegen en naar buiten te gaan staan wij ook nu voor jullie klaar. Wij hebben een fantastische coronaproof training ontwikkeld zodat jij gezond en fit kunt blijven en dit ook nog eens samen met je sportbuddy's. WAMPEX is all about:

  • Willpower
  • Attitude
  • Motivation
  • Power
  • EXercise

De WAMPEX 2-camp is een superleuke duo-training in de duinen waarbij je niet alleen commitent bent aan jezelf maar ook aan je sportbuddy. We starten de training met een warming up en één of meerdere oefenseries afgestemd op jouw fysieke fitheid. Vervolgens ontvang je een WAMPEX routekaart en leg je samen met je sportbuddy het parcours af. Op elk aangewezen punten herhaal je de oefenseries waarbij je elkaar motiveert en stimuleert. Je moet het samen doen! 

De trainingen vinden plaats bij de Roestelberg in Kaatsheuvel. Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

Trainen op je eigen niveau

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen blijft bewegen hebben wij meerdere levels ingebouwd in de training. Of je nu wilt wandelen, joggen of hardlopen, WAMPEX is voor iedereen die van buiten sporten houdt! De oefenseries worden afgestemd op jouw fysieke fitheid en wij zorgen ervoor dat jij matcht met jouw sportbuddy. Uiteraard kun je ook samen met een sportbuddy inschrijven. 

Lestijd reserveren

De trainingen zijn op:

  • woensdag | 09.10 tot 11.30 uur
  • zaterdag | 08.30 tot 11.30 uur

Je kunt elke 10 minuten een tijd reserveren. Voor de eerste training neem je contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-55231969. Voor elke volgende training kun je zelf reserveren via de 2B FIT app op je telefoon.  

Gratis proefles

“Limitations only exist if you let them!”

Bootcamp instructeur gezocht!

 

2B FIT sport, outdoor & entertainment is een groeiend bootcamp bedrijf dat bijna iedere dag in de week in de buitenlucht lessen aanbiedt. De lessen worden in en rondom de Loonse en Drunense duinen aangeboden. Iedere les worden de leden weer uitgedaagd door de trainers om hun grenzen op te zoeken en zichzelf te overwinnen. Dit gecombineerd met veel gezelligheid, zodat onze leden sporten met veel plezier.

Wij vragen:

→ Flexibel beschikbaar (overdag, in de avonduren en/of in het weekend)
→ Affiniteit met en passie voor sport
→ 19 jaar of ouder
→ Een diploma in de sport/ fitness (pré)
→ Je kunt je enthousiasme goed overbrengen op een grote groep

Mogelijkheden bij ons:

→ Eén of meerdere vaste lessen in de week en/of flexibele invaluren
→ Zowel op contractbasis als zzp mogelijk
→ Goed uurloon (afhankelijk van opleiding/ervaring)
→ Veel vrijheid om je eigen ideeën in te brengen
→ Het organiseren van teambuildingsactiviteiten voor leden en niet-leden

Extra mogelijkheden: het begeleiden van outdoor groepsactiviteiten van 2B FIT FUN zoals bubbelballen, lasergamen en Escape Valley.

Zijn wij op zoek naar jou? Stuur dan vandaag nog een mail met een korte motivatie en je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Nicolle de Brouwer

Crosstrainer voor buiten huren

Sportschool gesloten en je wil toch lekker actief blijven? Dat kan!!

Responsief, wendbaar en snel: geniet van een hele nieuwe rijervaring met onze crosstrainer voor buiten ofwel de elliptiGO. Krijg een leuke, moordende full-body workout in minder tijd en verbrand 33% meer calorieën dan op een traditionele fiets. Geniet van de krachtige pedaalslag zonder nek-, rug- en zitpijn. Licht en draagbaar, deze crosstrainer is klaar om te gaan waar je ook maar heen wil gaan. De  elliptiGO is ideaal voor wat je doelen ook zijn, of het snel fit worden is of van punt A naar punt B gaan.

Tip: Heb je een blessure en kun je even niet hardlopen? Huur dan tijdelijk een elliptiGo om je conditie op peil te houden! 

→ voor € 10,00 per dag bij minimaal 7 dagen achtereenvolgens 
→ voor € 7,50 per dag bij minimaal 14 dagen achtereenvolgens
→ voor € 5,00 per dag voor minimaal 30 dagen achtereenvolgens
→ Ophalen en inleveren bij het outdoorterrein van 2B FIT FUN (recreatiepark Het Genieten)

 Alle overige voorwaarden kun je nalezen in onze algemene voorwaarden. 

Interesse?

NEEM CONTACT OP

 

Switch your lifestyle together

Strong alone, unstoppable together!

Net toen we met zijn allen lekker bezig waren van dit jaar een groot succes te maken op het gebied van leefstijl, was daar ineens het Corona virus dat roet in het eten kwam gooien. Dat is voor iedereen even schakelen en zo ook voor mij. Als coach is het nogal een uitdaging om je werk te blijven doen ten tijde van sociale afstand. Toch wil ik jullie blijven helpen om je leefstijl ook nu te verbeteren!

Mijn doel is altijd om anderen positieve energie en nieuwe inzichten te brengen, dus ook (of juist) in deze tijd waaruit nogmaals blijkt dat een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en een heldere mindset loont!

Daarom heb ik een aantal mooie programma's die we 'samen' kunnen doen want samen zijn we sterker dan alleen! 

Hoe kunnen we dit samen doen? 

→ persoonlijk gesprek (telefoon); om het programma voor jou te kunnen maken heb ik een aantal gegevens van je nodig. 
→ Het leefstijlpakket wordt voor de deur afgeleverd.
→ Gezamenlijke Zoom-meeting: uitleg van het pakket en ik beantwoord al jullie vragen.
→ Via de mobiele website houd je al je gegevens bij welke ik direct kan inzien en snel kan bijsturen indien nodig.
→ Dagelijks contact via whatsapp of indien handiger, dan bellen we even.
→ We sluiten af met een korte Zoom-meeting.


The Vegan Switch 

Het unieke ontgiftigingsprogramma The Vegan Switch, maakt je lichaam schoon en zorgt al voor een milde switch naar de vetverbranding. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker & fitter lichaam! Ontgiften, ofwel Detoxen, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Minder dierlijke voedingsmiddelen, meer plantaardige producten, groene thee, zeewier, veel (groene) groente en periodiek vasten zorgen ervoor dat vetcellen zowel vet alsook een deel van de opgeslagen gifstoffen loslaten.

Ga je ontgiften dan is het wel heel belangrijk om daarbij te sporten. Doe je dit niet, dan komen de gifstoffen wel vrij, maar blijven deze circuleren in je lichaam. Door te sporten en te zweten zorg je ervoor dat je gifstoffen extra goed vervoerd worden en worden uitgezweet. De kans dat je op gewicht blijft is hierdoor groter.

Het programma duurt 10 dagen

♥ Je beweegt elke dag minimaal 1 uur bestaande uit wandelen, fietsen of crosstrainer 
♥ Je eet alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden.
♥ Je sport minimaal 2 keer tijdens de kuur intensief, vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen.
♥ Je eet veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit.
♥ Deelname individueel of samen met anderen. Voor een duo- of groepsprogramma geldt dat je op hetzelfde adres woonachtig bent. 

 → START 15  |  22  |  29  APRIL

Normaal 175 euro p.p.

Nu voor slechts 145 euro p.p. en een duo-programma voor slechts 125 euro p.p.

MELD JE AAN


Sportvasten Wandel Programma

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler! 

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en wandelen toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam waardoor vetreserves verminderen en bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

Het programma duurt 10 dagen

♥ Je wandelt elke dag minimaal 1 uur óf 1 uur per dag op de crosstrainer met lage intensiteit
♥ Je volgt 3 vastendagen
♥ Je switcht van suiker- naar vetverbrandig
♥ Je leert een uitgebalanceerd voedingspatroon aan
♥ Deelname individueel of samen met anderen. Voor een duo- of groepsprogramma geldt dat je op hetzelfde adres woonachtig bent. 

 → START 15  |  22  |  29  APRIL

Normaal 275 euro p.p.

Nu voor slechts 225 euro p.p en een duo-programma voor slechts 200 euro p.p.

MELD JE AAN


Sportvasten Interval Programma

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler! 

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en wandelen toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam waardoor vetreserves verminderen en bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

Het programma duurt 10 dagen

♥ Je sport elke dag 20 tot 30 minuten: intensieve interval training zoals hardlopen, fietsen, HIIT of crosstrainer met hoge intensiteit
♥ Je volgt 3 vastendagen
♥ Je switcht van suiker- naar vetverbrandig
♥ Je leert een uitgebalanceerd voedingspatroon aan
♥ Je uithoudingsvermogen verbetert met 20%
♥ Deelname individueel of samen met anderen. Voor een duo- of groepsprogramma geldt dat je op hetzelfde adres woonachtig bent. 

 → START 15  |  22  |  29  APRIL

Normaal 275 euro p.p.

Nu voor slechts 225 euro p.p. en een duo-programma voor slechts 200 euro p.p. 

MELD JE AAN


Crosstrainer huren

Kun je niet hardlopen, heb je geen mountainbike of wil je eens wat anders dan wandelen dan kun je een crosstrainer (elliptiGO) huren.

→ voor € 7,50 per dag; alleen in combinatie met één van bovenstaande programma's.
→ minimaal 10 dagen achtereenvolgens.
→ Ophalen en inleveren bij het outdoorterrein van 2B FIT FUN (recreatiepark Het Genieten)

Alle overige voorwaarden kun je nalezen in onze algemene voorwaarden. 

Interesse?

NEEM CONTACT OP

  

 

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02