SPORTVASTEN

SWITCH van suiker- naar vetverbranding

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler! 

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! Ook kan de sportvastenkuur helpen bij westerse ziektebeelden als diabetes, reuma en migraine.

Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam waardoor vetreserves verminderen en bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

Professionele begeleiding

Onder mijn professionele begeleiding als gediplomeerd sportvastencoach wordt een sportvastentraject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je goed voorbereid bent, de kuur correct uitvoert en weet hoe je de metabole switch kunt behouden, waardoor je ook op lange termijn maximale resultaten kunt bereiken. 

Is sportvasten iets voor jou?

Indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven. Om erachter te komen of deze methode voor jou geschikt is, kun je onderstaande vragen beantwoorden.

  • Vraag 1: Ben je gemotiveerd je leven te veranderen en te starten met sportvasten?
  • Vraag 2: Ben je in de gelegenheid om het tijdens de kuur iets rustiger aan te doen indien je lichaam dit aangeeft?
  • Vraag 3: Ben je in staat om 20 minuten achtereenvolgens te sporten?
  • Vraag 4Ben je van plan ook na de sportvastenkuur te blijven sporten?
  • Vraag 5: Gebruik je geneesmiddelen (met uitzondering van de anticonceptiepil)?
  • Vraag 6: Ben je onder behandeling van een arts?

Als je vraag 1, 2, 3 en 4 met JA hebt beantwoord en vraag 5 en 6 met NEE dan ben je geschikt om te sportvasten. Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts? Geen probleem. Samen bespreken we de mogelijkheden om de sportvastenkuur op een gezonde en 'verantwoorde' manier in te zetten. 

Sportvasten is niet altijd gemakkelijk, maar als coach sta ik voor je klaar om je te motiveren en te steunen als je dit nodig hebt!

 


Zet nu de eerste stap!

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02