FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Locaties

2B FIT FUN is gevestigd bij Recreatiepark Het Genieten in Kaatsheuvel

Recreatiepark Het Genieten
Roestelbergseweg 3
5171 RL Kaatsheuvel
website: hetgenieten.nl

Bij de start van onze activiteiten verwelkomen wij u graag in de brasserie, op het terras of in één van de feestzalen van Recreatiepark Het Genieten. Een mooi park waar u kunt recreëren en kamperen dicht bij de natuur. Recreatiepark Het Genieten biedt ons volop mogelijkheden om uw familiedag, bedrijfsuitje of vriendenuitje tot een groot succes te maken. De activiteiten die wij verzorgen vanuit het recreatiepark zijn:

Escape Valley | Bubbelballen | Laser gamen | Tandem rijden | Stand Up Bike Adventure

Overnachten bij Recreatiepark Het Genieten

Recreatiepark Het Genieten is uniek gelegen direct aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Op Recreatiepark Het Genieten is uw vakantie in goede handen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en tot in de puntjes verzorgd. Het sanitair is modern, schoon en perfect onderhouden. Met een buiten speeltuin, een water speeltuin en een binnen speeltuin is het de ideale locatie voor een gezellig dagje uit met familie en vrienden of een heerlijke vakantie. 


         


Overige locaties


BOEI35
Putterstraat 92
5256 AP Heusden 
Website: boei35.nl

BOEI35 is een uniek restaurant in de vestigingsstad Heusden. Met haar pittoreske straatjes, eeuwenoude panden, vele ateliers en galerieën, unieke winkeltjes en toprestaurants is de sfeervolle vestingstad Heusden een geweldige bestemming voor liefhebbers van kunst, cultuur, historie en goed eten en drinken. Met onze Escape Valley bieden wij u een interactief spel door de pittoreske straatjes van dit bijzondere stadje waarbij u de geschiedenis en verhalen rondom Heusden zult ontdekken. Vanuit Boei35 verzorgen wij onderstande activiteiten:

Escape Valley | Bubbelballen | Laser gamen | Sloep varen


de Schaapskooi
Duinweg 58
5151 RK Drunen
Website: de-schaapskooi.nl

Recreatiebedrijf De Schaapskooi ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en biedt diverse recreatiemogelijkheden. Hier kunt u heerlijk kamperen op de camping met ruime kampeerplaatsen of tot rust komen in een van de vakantiehuizen. Voor groepen van 12 tot 40 personen biedt de Schaapskooi een prachtige groepsaccommodatie. Vanuit de Schaapskooi organiseren wij onderstaande activiteiten:

Escape Valley | Bubbelballen | Laser gamen 


 


Kampeerboerderij Land van Kleef
Land van Kleef 6
5175 BT Loon op Zand
Website: kampeerboerderijlandvankleef.nl

Kampeerboerderij Land van kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie in Loon op Zand, omringt door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense Duinen. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs. De kampeerboerderij heeft meerdere slaapzalen, een recreatieruimte, een sportveld, een speelveld en kinderboerderij. Tevens beschikt de kampeerboerderij over een klimbos en een privébos. Speciaal voor groep 8 leerlingen die op schoolkamp zijn organiseren wij vanuit het Land van Kleef een spannende Escape Valley.

Escape Valley 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02