FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Horeca

Naast alle lichamelijk inspanningen is het natuurlijk ook van belang dat de inwendige mens versterkt wordt. U bevindt zich tenslotte in bourgondisch Brabant. Ook daarvoor bent u bij 2B FIT aan het juiste adres. Wij zijn een unieke samenwerking aangegaan met uitstekende locatie in de nabijheid van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en in regio De Langstraat, alwaar we voor, tijdens of na onze sportieve activiteiten neer kunnen strijken voor een hapje of drankje, groot of klein. 


Brasserie Het Genieten Kaatsheuvel

Bourgondischer kan niet!
Brabant staat bekend om zijn Bourgondische leven. En dat is ook terug te zien in Brasserie Het Genieten. Hier weten ze wat genieten is. In de zomer geniet u op het terras van een verkoelend drankje of een kop koffie met Brabantse lekkernij. Ook kunt u genieten van een heerlijke lunch, borrel, warm en koud buffet of BBQ. Brasserie Het Genieten bevindt zich direct aan de rand van het Nationaal Park. Met een buiten speeltuin, een water speeltuin en een binnenspeeltuin is het de ideale locatie voor een gezellig dagje uit met familie en vrienden. 

  • Escape Valley | Bubbelballen | Laser gamen | Tandem rijden | Stand Up Bike AdventureHet genieten terras      Het genieten borrel

BOEI35 Heusden

BOEI35 is een sfeervol, ongecompliceerd restaurant op de 2e verdieping van een rondeel gebouw in de historische vestingstad Heusden. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de vesting Heusden, de jachthaven en de Bergsche Maas. In de zomer is er een heerlijk lounge terras beneden waarbij u kunt genieten van alle activiteiten op het water. Bij BOEI35 kunt u terecht voor een drankje met een hapje maar ook lekker lunchen of dineren. Bij ons is het simpel. Wij houden van genieten en gezelligheid. Lekker eten, lekker drinken en een goede sfeer. Een avondje uit, een feestje vieren, bijkletsen aan de bar, allemaal mogelijk.

  • Escape Valley | Bubbelballen | Laser gamen | Sloep varen 

BOEI met terras   Boei sloep   Boei hamburger

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02