FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

BIJ DE BOER OP BEZOEK

Lekker uitwaaien op de tandem, fietsen door de Brabantse polder, door gemoedelijke dorpjes en bij de boer op bezoek. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een lekkernij. Vervolgens start de rondleiding waarbij je informatie krijgt hoe het er bij een modern melkveebedrijf of biologische fruitteler aan toe gaat. Het is ook mogelijk om beide routes te combineren. 

  • € 27,50 per persoon
  • Vanaf 10 personen
  • Totale duur | 4 uur

 Boerderij De Annahoeve – De Moer wordt geëxploiteerd door familie Hazenberg.

Al generaties lang is de boerderij in handen van de familie Hazenberg. De huidige veestapel bestaat onder andere uit het zwartbonte HF (Holstein Friesian) ras en het Brown Swiss ras. Dit zijn rassen geselecteerd voor het produceren van melk. Daarnaast loopt sinds 2009 het vleesras Belgisch Witblauw tussen de veestapel. De boerderijwinkel is gevestigd bij het melkveebedrijf, met landerijen grenzend aan Landgoed “Huis ter Heide”. In de zomer heb je uitzicht over de koeien, grazend in de weilanden. Een bezoekje aan de Annahoeve laat je even meegenieten van het echte boerenleven.

Paul en Ingrid Hazenberg verwelkomen je graag op hun bedrijf!

Tijdens de rondleiding krijg je informatie over hoe het er op een modern melkveebedrijf aan toe gaat en … je mag natuurlijk proeven van de verse melk. De boerderijwinkel is dan ook open!

  • Maandag t/m woensdag | hele dag 
  • Donderdag t/m zaterdag | 's middags


Boerderij de Annahoeve_koeien  Boerderij de Annahoeve_winkel  Boerderij de Annahoeve_Ingrid en Paul


 Fruitkwekerij TerraVie 

De naam TerraVie staat voor “levende bodem” 

Sinds 5 augustus 2019 is TerraVie in omschakeling naar biologisch. Bodemvruchtbaarheid is van zeer groot belang om een gezond gewas te laten groeien. Als die balans op orde is, kan het bodemleven zich gaan vestigen en kunnen bessen, kersen en biologische aardbeien geteeld worden. Naast het telen van rode bessen, kersen & biologische aardbeien en het houden van Black Angus runderen, heeft TerraVie ook nog een boerderijwinkel met terras. In de winkel verkopen ze verschillende producten van eigen bodem zoals: rode bessen, kersen, aardbeien, jam, honing, ijs en rundvleespakketten.

Wilt je meer weten over TerraVie en de teelt van rode bessen, kersen en aardbeien? Hanneke neemt je graag mee door de kwekerij en vertelt vol passie alles over hun prachtige producten.

  • Alle dagen mogelijk


     

 

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02