Sportvasten

 

IKSWITCH met de Fittergy sportvastenkuur

Sportvasten is een krachtige 10-daagse kuur gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat je lichaam een switch van suiker- naar vetverbranding maakt. Gedurende tien dagen krijg je een specifiek voedings- en trainingsprogramma met enkele vastendagen. Ooit ontwikkeld voor topschaatsers en nu ook beschikbaar voor jou. Een belangrijke voorwaarde is dat je sportief bent en dat je 'bepaalde medicijnen' niet gebruikt. Alleen dan bereik je maximaal resultaat en is het verantwoord mee te doen.

Verbrand 3 tot 6 kilo vet in 10 dagen

Professionele begeleiding

Om de kuur goed te kunnen uitvoeren zal ik een persoonlijk Sportvastentraject opstellen, passend bij jouw behoeften en mogelijkheden. Door deze persoonlijke begeleiding ben je er van verzekerd dat je de kuur correct kunt uitvoeren en dat je het maximale resultaat bereikt.
Als je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is Sportvasten een geweldige kuur. Je bereikt in tien dagen een maximaal resultaat qua vetverbranding en dit effect gaat nog lang na de kuur door.

Metabolic switch product

Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt. Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen. Daar kan ik je bij helpen. 

De Sportvastenkuur kan je leven veranderen...

Sportvasten is niet een kuur om even erbij te doen om snel af te vallen. Het vergt vastberadenheid, toewijding en al een basisconditie. Alleen serieus gemotiveerde mensen zullen grote successen behalen bij het volgen van het traject. Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! Ook kan de sportvastenkuur helpen bij westerse ziektebeelden als diabetes, reuma en migraine. De resultaten variëren per persoon en hangen ook van je situatie en inzet af.

Is Sportvasten iets voor jou?

Sportvasten geeft het meeste resultaat bij sportieve mannen en vrouwen die sterk gemotiveerd zijn en doorzettingsvermogen hebben. Om erachter te komen of deze methode voor jou geschikt is, kun je onderstaande vragen beantwoorden.

 • Vraag 1: Ben je echt gemotiveerd je leven te veranderen en te starten met sportvasten om af te vallen, vitaler te worden en betere sportprestaties te kunnen leveren?
 • Vraag 2: Ben je in staat tijdens de laatste afbouwdag, de vastendagen en de eerste opbouwdag minder hard te werken of om, indien nodig, vrij te zijn?
 • Vraag 3: Ben je in staat 20 minuten achtereenvolgens te sporten?
 • Vraag 4: Gebruik je geneesmiddelen (met uitzondering van de anticonceptiepil)?
 • Vraag 5: Ben je onder behandeling van een arts voor een ziekte?
 • Vraag 6: Heb je nu of in het verleden te kampen gehad met een eetstoornis?
 • Vraag 7: Ben je van plan ook na de sportvastenkuur te blijven sporten?

Als je vraag 1, 2, 3 en 7 met JA hebt beantwoord en vraag 4, 5 en 6 met NEE ben je geschikt om te sportvasten. Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts? Stuur me dan een email met een korte toelichting. Ik leg je situatie dan voor aan een sportvasten-arts en misschien kun je toch deelnemen. Bij een eetstoornis raad ik je af de Sportvastenkuur te doen.

Hoe werkt de Sportvastenkuur?

Omdat iedereen anders is bespreken we samen tijdens een uitgebreide intake hoe de sportvasten kuur er voor jou uit gaat zien in je eigen persoonlijke sportvasten programma. Er kunnen aanpassingen gemaakt worden in training en voeding om het voor jou beste resultaat te bereiken. Daarbij ontvang je van mij de benodigde voedingssupplementen om je te ondersteunen tijdens de kuur met alle bijbehorende informatie.

Afbouwdagen, sapvasten en opbouwdagen

De sportvasten kuur begint met drie afbouwdagen, waarin specifieke aanpassingen in de voeding worden gedaan. Daarna volgen één tot drie dagen sapvasten. In de daarop volgende vier opbouwdagen wordt de voeding langzaam weer opgebouwd. Tijdens de kuur wordt elke dag 20 tot 30 minuten op een bepaalde intensiteit gesport. Voor iedereen met een redelijke basisconditie zal dit geen probleem zijn. Tijdens de kuur hebben we elke dag contact. Natuurlijk wil ik weten hoe het met je gaat, mogelijke vragen kan ik doordoor meteen beantwoorden en eventuele moeilijkheden tijdens de kuur kunnen worden opgelost. En omdat sportvasten niet altijd makkelijk is natuurlijk om je aan te moedigen!

IKSWITCH

Je lichaam maakt de metabolic switch

De afbouw van de voeding in combinatie met sporten zorgt voor het verdwijnen van de voorraden suiker in je spieren. Hierdoor worden je spieren gedwongen om over te schakelen naar het gebruiken van vet. Deze zogeheten ‘metabolic switch’ van suikers naar vetten zorgt voor geweldige veranderingen in je lichaam.

Natuurlijk is het grote gewichtsverlies voor de meesten al fantastisch en misschien wel het belangrijkste doel. Maar een flinke toename van je lichaamsconditie, vitaliteit en een vermindering van het risico op allerlei ziekten zijn dat zeker ook! De speciaal ontwikkelde voedingssupplementen die je gebruikt tijdens de sportvastenkuur helpen het lichaam om de omschakeling makkelijker te kunnen maken. Daarbij zorgen de supplementen ervoor dat je de kuur makkelijker kunt volhouden. Het hongergevoel wordt iets onderdrukt en het lichaam wordt beschermd tegen spierafbraak en een eventueel tekort aan voedingsstoffen die zouden kunnen ontstaan door het vasten. Tijdens de kuur word je met urinetesten begeleid, waarmee gemeten wordt in hoeverre de “metabolic switch” al is gemaakt en het lichaam echt van suikerverbranding is overgeschakeld naar vetverbranding.

Inclusief een persoonlijke voedingsadvies

Na afloop geef

ik je een persoonlijk voedingsadvies, zodat je na de kuur je resultaat vast houdt.

Zin om te gaan Sportvasten?

Wil je gaan sportvasten en ben je geslaagd voor de geschiktheidstest op deze pagina? Bestel dan de Sportvastenkuur. Ik verheug me er op je te begeleiden!


Prijs: € 259,50

Ontvang de Sportvastenkuur inclusief:

 • Persoonlijke intake
 • Compleet suppletiepakket
 • Sportvasten begeleidingsboek
 • Dagelijks contact tijdens de 10-daagse kuur
 • Persoonlijk voedingsadvies na afloop (Keep the switch)

Bestel nu de Sportvastenkuur door op onderstaande knop te klikken:

Zet nu de eerste stap om te switchen!

2BFIT

(Small)group, individual & business (outdoor)training in de Loonse en Drunense duinen. Sportieve Groepsactiviteiten

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02