SUMO WORSTELEN


Lachen, gieren, brullen ... een potje knokken was nog nooit zo grappig!

Wurm jezelf in het gigantisch pak van Superman of Batman en ga de strijd aan. Tijdens het sumoworstelen is het de bedoeling om de ander zo snel mogelijk van de mat af te duwen. Daarnaast moet je natuurlijk keihard brullen om jouw tegenstander bang te maken en om kracht bij te zetten. Wie wint het potje sumoworstelen? In wie van jullie schuilt er stiekem een heuse superheld? 

De sumoworstel groet

Nadat je het sumoworstelaars pak hebt aangetrokken, begint het echte sumoworstelen. Bij het sumoworstelen is het erg belangrijk dat je beleeft bent en wederzijds respect toont. Bij het betreden van de ring vindt de groet plaats. Jij en je collega sumoworstelaar verwelkomen elkaar in hurkzit, jullie kijken elkaar aan, wrijven de handpalmen en klappen één keer in jullie handen. Zo ben je helemaal voorbereid om te sumoworstelen!  

Sumoworstelen bij 2B FIT FUN

Met 2 personen betreed je de mat en start je met de sumogroet. Op het startsignaal van de spelbegeleider gaat de wedstrijd van start en moeten de deelnemers elkaar van de mat af duwen voor een half punt, of omgooien voor een heel punt. Tot slot mag de winnaar van de match een overwinningsjump op de verliezer maken. Een partijtje sumoworstelen vergt veel van de conditie en van de lachspieren van de toeschouwers, dus houd je camera gereed!  

Ontstaan sumoworstelen

Sumoworstelen is van nature een Japanse worstelsport. Het sumoworstelen gebeurde traditioneel in een ronde cirkel, net als bij 2B FIT FUN. Bij het oude Japanse sumoworstelen bestond de ondergrond uit klei. Dat doen we bij 2B FIT FUN natuurlijk anders, daar is de ondergrond lekker zacht. Het verschil is natuurlijk ook dat ze in het Japanse sumoworstelen geen pakken nodig hebben, bij 2B FIT FUN krijg je een mooi pak aan om het sumoworstelen extra kracht bij te zetten.  

Waar kan het evenement georganiseerd worden? 

Sumoworstelen kan gespeeld worden op het outdoorterrein van 2B FIT FUN bij Camping Het Genieten in Kaatsheuvel. Het is mogelijk om gratis te parkeren. Douchegelegenheid is aanwezig op het recreatieterrein van Het Genieten alwaar jullie ook heerlijk kunnen eten en drinken in de Brasserie.

Sumoworstelen kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Bijvoorbeeld in een grote achtertuin, het parkje aan de overkant, op het voetbalveld en indoor! Het is daarom ook mogelijk om een gewenste locatie door te geven zodat we op jouw locatie een geweldig evenement gaan opzetten.

Om het even kort en duidelijk samen te vatten kan er uit de volgende twee onderdelen gekozen worden:

  • Het evenement organiseren op het outdoorterrein van 2B FIT FUN
  • Het evenement organiseren op een eigen gewenste locatie

Tarieven

Nog even geduld. Binnenkort vind je hier alle informatie m.b.t. de tarieven.

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02