FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

WALK TOGETHER

EEN GEZONDE TEAMACTIVITEIT

Houd medewerkers betrokken en gemotiveerd! Heel Nederland werkt in verband met het Coronavirus voor een onbepaalde tijd vanuit huis. Een ingrijpende maatregel met grote gevolgen op gezondheid en  duurzame inzetbaarheid. Walk Together is een leuke manier om medewerkers betrokken en gemotiveerd te houden, een gezonde teamactiviteit waarbij teamleden moeten wandelen om opdrachten te kunnen voltooien.

Pak je smartphone en wandel

Waarheen? Dat maakt niet uit, Iedere speler wandelt in zijn of haar eigen omgeving. De afstand daar gaat het om. Heb je een bepaalde afstand afgelegd, ontvang je een wandelbadge. Met die badge kan je opdrachten 'ontgrendelen'.

Welke speler/team heeft aan het einde van de game de meeste punten verdiend?

Wandel en verzamel zoveel mogelijk badges. Je verdient een badge door een bepaalde afstand af te leggen. Bijvoorbeeld na iedere 400 meter die je aflegt, ontvang je een badge. Het maakt niet uit welke kant je oploopt, de GPS/ stappenteller op de smartphone moet zien dat de speler zich 400 meter heeft bewogen. Iedere speler kan dit dus in zijn of haar eigen omgeving doen.

Go outside

SEARCH | In de app staan, op de Google maps kaart, verschillende icoontjes,  Ga wandelen en vindt de icoontjes.
DISCOVER | Achter elk icoontje staat info en enkele opdrachten, Door op het icoontje te klikken, komt de info / opdracht omhoog.
PLAY | Als de opdracht geopend is, krijg je één kans om het antwoord te geven of de puzzel op te lossen. Antwoord fout is geen punten.

Mogelijkheden

De tijdsduur van Walk Together varieert van een dag, een week tot een maand of zolang jullie willen. Ook zijn er verschillende thema’s mogelijk zoals winter, kerst en gezondheid en kan deze game gepersonaliseerd worden met bedrijfslogo, vragen en challenges. 

 

Bekijk de video  

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02