FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

LASER GAMEN

Jouw hart bonst van spanning. Outdoor lasergame is een avontuurlijk spel vol actie en verrassingen. Verdeeld in twee teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Samen met je vrienden, familie of collega’s beland je in een heuse real life computergame. En het leukste van alles; laser gamen kan op elke plek gespeeld worden die jullie maar wensen. Op het strand, in het bos, een gaaf pand of een andere zelfgekozen plaats; alles is te realiseren en er zijn talloze spelmogelijkheden. De laserguns zijn voorzien van de nieuwste software en zien er ook nog eens professioneel en realistisch uit. Of je het spel nu indoor of outdoor wilt spelen; elk laserschot wordt geregistreerd waardoor er altijd een winnaar uit de bus komt. Ervaar nu zelf deze unieke activiteit vol spanning!

Waar kan het evenement georganiseerd worden?

Lasergamen kan gespeeld worden op het outdoorterrein van 2B FIT FUN bij Camping Het Genieten in Kaatsheuvel. Het is mogelijk om gratis te parkeren. We maken gebruik van grasvelden en voor de echte die hards de zandvlakte middenin de duinen. Douchegelegenheid is aanwezig op het recreatieterrein van Het Genieten alwaar jullie ook heerlijk kunnen eten en drinken in de Brasserie.

Lasergamen kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Bijvoorbeeld in een grote achtertuin, het parkje aan de overkant, in jullie bedrijfspand en op de zandvlaktes! Het is daarom ook mogelijk om een gewenste locatie door te geven zodat we op jouw locatie een geweldig evenement gaan opzetten.

Om het even kort en duidelijk samen te vatten kan er uit de volgende twee onderdelen gekozen worden:

  • Het evenement organiseren op het outdoorterrein van 2B FIT FUN
  • Het evenement organiseren op een eigen gewenste locatie

Tarieven 

  • € 20,00 p.p. |  8 - 12 personen 
  • € 17,50 p.p. |  13 - 16 personen
  • € 15,00 p.p. |  17 - 20 personen 

Voor schoolkampen en jeugdverenigingen organiseren wij aangepaste evenementen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Arrangement op maat

Combineer laser gamen met één of meer van onze andere activiteiten, met een BBQ of buffet en uw dagje uit is compleet. Wilt u een programma op maat of laat u ons de vrije hand? In beide gevallen
nemen wij u de zorg uit handen en zetten we ons voor de volle 100% in om uw activiteit tot een geslaagd avontuur te maken. Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02