FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

STEP ADVENTURE

 

Beleef het ultieme, originele en sportieve uitje met de Elliptigo!

Wil je een keer een origineel en leuk bedrijfsuitje, een andere vorm van teambuilding, met een groep klanten op pad, of een sessie in de polder onderbreken op originele wijze?

Ga dan samen op de Elliptigo op een coole en actieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker sportief kunt uitdagen. Dankzij de staande houding sta je vrij hoog en daardoor heb je ook nog eens een mooi uitzicht.

De Elliptigo is geschikt voor ieder sportief niveau en de rit kan zo uitdagend of ontspannend gemaakt worden als je zelf wilt. Een ding is zeker, zoiets origineels als een rit met de Elliptigo zorgt voor een goede indruk!


Uniek Groepsuitje

Heb je ook vaak moeite om een activiteit te bedenken waar echt iedereen enthousiast van wordt? Stel je eens voor dat je met de hele groep een mooie tocht kan maken door de natuur of juist de stad. Waarbij je het beste uitzicht hebt, lekker kunt kletsen met elkaar en ook nog in beweging komt. Misschien wel een klein wedstrijdje voor de sportievelingen?

Met de Elliptigo kan dat. Voor ieder sportief niveau en voor vrijwel iedere leeftijd. Leuk met een groep vrienden of familie de omgeving verkennen op een Elliptigo. Staand en toch actief, dat is leuk om te doen!

De inwendige mens heeft wel wat nodig, want op een Elliptigo verbrand je heel wat calorieën. Maar genoeg mogelijkheden om onderweg een tussenstop te maken om wat te eten of drinken. Ter afsluiting lekker napraten over de belevenissen op de Elliptigo.


Uit met familie of vrienden?

Een tochtje op de Elliptigo is een ideale activiteit om samen te ondernemen. Ga met de Elliptigo op een sportieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker kunt uitdagen.

Een dagje uit waar iedereen van jong tot oud van kan genieten?
Iedereen kan het en de intensiteit van de rit bepaal je zelf! Door de staande houding heb je het mooiste uitzicht op de omgeving. En dat met een compleet andere manier van bewegen dan je tot nu toe gewend bent.

Een soepele beweging die niet belastend is voor je gewrichten, zodat het plezier voorop blijft staan. Zo’n nieuwe ervaring samen delen zorgt voor die onvergetelijke momenten die een uitje zo waardevol maken.


Liever zelfstandig op pad?

Wil je liever zelfstandig met de Elliptigo op pad, dan kan je er ook een huren voor bijvoorbeeld één dagdeel of 2 aaneengesloten dagdelen.
Dan heb je alle vrijheid om zelf je route te rijden en even te stoppen onderweg voor een rustpauze of misschien wel koffie of een lunch.

De Elliptigo's zijn uitgerust met een bidonhouder, een slot en een reparatiesetje voor noodgevallen.

Bij verhuur betaal je een borg van €50,- per Elliptigo. 

Tarieven bij verhuur

  • € 12,50 p.p. | per uur
  • € 17,50 p.p. | per dagdeel
  • € 22,50 p.p. | hele dag

Terug naar activiteiten 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02