FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

BUBBELBAL

 

Beleef hilarische momenten tijdens een potje bubbelbal

Trek de reusachtige ballon aan en spring, loop, bump of val zonder iets te voelen. Twee teams bumpen elkaars tegenstanders, vrienden en collega’s in diverse spellen omver. Tijdens de activiteit kunnen er verschillende spellen gespeeld worden. Kan je scoren met jouw lichaam gevangen in een grote met lucht gevulde bubbel? Speel een buitelend partijtje bubbelbal en maak de mooiste rollen en botsingen. Onze bumperballen hebben rode of blauwe stippen waardoor de twee teams goed te onderscheiden zijn. Niet alleen leuk om te doen maar zeker ook leuk om naar te kijken!

Het originele bubbel voetbalspel

Om te beginnen worden er 2 of meerdere teams gemaakt. Bij de start van de wedstrijd staan beide teams op de achterlijn naast hun eigen doel. De voetbal waarmee gespeeld wordt ligt precies op de middenstip. Wanneer de scheidsrechter het seintje geeft om van start te mogen gaan is het de bedoeling om zo snel mogelijk naar de middenstip te sprinten en de voetbal te veroveren. Naast het veroveren van de voetbal is het vanaf het begin noodzakelijk om elke tegenstander om te beuken. Maak je klaar vanaf de eerste seconde en sprint de clash in naar de middenstip.

Lachen-Gieren-Brullen!

Er zijn geen regels aan het spel verbonden. Alles is toegestaan. Dus er gelden geen hoekschoppen, doeltrappen, vrije trappen en penalty’s. Het team dat het meest rent, vliegt, gilt, valt en beukt wordt tot winnaar uitgeroepen. Let wel op dat de gemaakte doelpunten net zo hard meetellen! De scheidsrechter bepaalt wie uiteindelijk de winnaar is.


Wa
ar kan het evenement georganiseerd worden?

Outdoorterrein 2B FIT FUN

Outdoor Bubbelbal kan gespeeld worden op het outdoorterrein van 2B FIT FUN bij Camping Het Genieten in Kaatsheuvel. Het is mogelijk om gratis te parkeren. We maken gebruik van grasvelden en voor de echte die hards de zandvlakte middenin de duinen. Douchegelegenheid is aanwezig op het recreatieterrein van Het Genieten alwaar jullie ook heerlijk kunnen eten en drinken in de Brasserie.

Tarieven

  • € 20,00 p.p. |  6 - 10 personen 
  • € 17,50 p.p. |  11 - 15 personen
  • € 15,00 p.p. |  15 - 20 personen 

Voor schoolkampen en jeugdverenigingen organiseren wij aangepaste evenementen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Eigen locatie

Outdoor Bubbelbal kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Bijvoorbeeld in een groot park, op het voetbalveld en op het strand. Het is daarom ook mogelijk om een gewenste locatie door te geven zodat we op jouw locatie een geweldig evenement opzetten. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Belangrijk om te weten

Onze bubbelballen zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van de plasticsoort TPU. Het voordeel van TPU is dat het niet stinkt naar plastic en erg sterk is. Onze bumperballen zijn 1,50 M en hiermee geschikt voor personen met een lengte vanaf 1,30 M. Het hoofd moet in de bubbelbal zitten en er niet boven uit steken. Het gebruik van de bubbelballen is op eigen risico. De ballen mogen gebruikt worden op ondergronden van gras, sneeuw, (fijn) zand en indoor vloeren zonder obstakels, ruwe muren of puntige uitsteeksels.

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02