2B FIT Personal Training in de buitenlucht

Je weet echt wel hoe belangrijk het is om voldoende te bewegen, te ontspannen en naar buiten te gaan. Maar je hebt het ook erg druk met allerlei andere leuke zaken. Het vinden van een juiste balans is dus een hele uitdaging. Bij 2B FIT combineren we effectief met leefbaar, waardoor het voor iedereen mogelijk is om het resultaat op lange termijn vast te kunnen houden. 

Heb jij een mooi persoonlijk doel voor ogen, zoals een aantal kilo afvallen, meer energie krijgen, een (halve) marathon rennen of sterker in je schoenen staan? Dan biedt 2B FIT jou de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Samen trainen we 1-op-1 in de buitenlucht en werken we aan je persoonlijke doelen.

Zoek je:

  • Iemand die je net dat extra duwtje in de rug geeft?
  • Een extra stok achter de deur
  • Een motivator die samen met jou de gewenste doelstelling behaald?
  • Iemand die met jou samen aan de slag gaat?
  • Iemand die je op de voet volgt qua lifestyle, training en voeding?

Dan nodig ik je graag uit voor een intakegesprek. Een intakegesprek is bedoeld om te bekijken wat jouw wensen en doelen zijn en tegelijk kan ik uitleggen wat mijn werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een plan maken voor een intensief begeleidingstraject.

Plan een intake

Past Personal Training bij jou?

2B FIT sport, outdoor & entertainment is dé plek voor Personal Training en resultaat. 2B FIT staat voor de beste begeleiding en persoonlijke aandacht zodat jij jouw doelstellingen kan behalen maar voordat je start met Personal Training, wil je wel weten of Personal Training goed bij jouw doelstellingen past.

Doe de Gratis PT Check om te zien of Personal Training bij jou past.

Doe de PT Check

'Supervette trainingen op een geweldige locatie'

Sporten met 2B FIT doe je in de frisse, gezonde buitenlucht! Daarvoor heb ik met zorg drie locaties uitgezocht; De Roestelberg, Bosch en Duin en De Rustende Jager in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02