FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

WAMPEX 2-CAMP

Samen sporten tijdens de lockdown. Dat kan!

Omdat het juist in deze tijd zo belangrijk is om te blijven bewegen en naar buiten te gaan staan wij ook nu voor jullie klaar. Wij hebben een fantastische coronaproof training ontwikkeld zodat jij gezond en fit kunt blijven en dit ook nog eens samen met je sportbuddy's. WAMPEX is all about:

  • Willpower
  • Attitude
  • Motivation
  • Power
  • EXercise

De WAMPEX 2-camp is een superleuke duo-training in de duinen waarbij je niet alleen commitent bent aan jezelf maar ook aan je sportbuddy. We starten de training met een warming up en één of meerdere oefenseries afgestemd op jouw fysieke fitheid. Vervolgens ontvang je een WAMPEX routekaart en leg je samen met je sportbuddy het parcours af. Op elk aangewezen punten herhaal je de oefenseries waarbij je elkaar motiveert en stimuleert. Je moet het samen doen! 

'Supervette trainingen op een geweldige locatie'

Onze trainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

Trainen op je eigen niveau

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen blijft bewegen hebben wij meerdere levels ingebouwd in de training. Of je nu wilt wandelen, joggen of hardlopen, WAMPEX is voor iedereen die van buiten sporten houdt! De oefenseries worden afgestemd op jouw fysieke fitheid en wij zorgen ervoor dat jij matcht met jouw sportbuddy. Uiteraard kun je ook samen met een sportbuddy inschrijven. 

Lestijd reserveren

De trainingen zijn op:

  • woensdag | 09.10 tot 11.30 uur
  • zaterdag | 08.30 tot 11.30 uur

Je kunt elke 10 minuten een tijd reserveren. Voor de eerste training neem je contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-55231969. Voor elke volgende training kun je zelf reserveren via de 2B FIT app op je telefoon.  

Gratis proefles

“Limitations only exist if you let them!”

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02