FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

The Zone

Samen sporten tijdens de lockdown. Dat kan in The Zone!

Omdat het juist in deze tijd zo belangrijk is om te blijven bewegen en naar buiten te gaan staan wij ook nu voor jullie klaar. Wij hebben een fantastische coronaproof training ontwikkeld zodat jij gezond en fit kunt blijven en dit ook nog eens samen met je sportbuddy's. Trainen in The Zone betekent in je eigen trainingszone, met je eigen lichaamsgewicht, doelgericht werken aan je mentale en fysieke fitheid. Een workout waarin je kunt knallen, jij bepaald hoe diep je gaat. The Zone bestaat uit korte intensieve lessen van 40 minuten. De lessen worden op een veilige manier opgebouwd waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen en lichaamsbeheersing. De perfecte match voor een geweldige workout. 

'The Zone locatie'

The Zone bestaat uit 4 trainingszones. In elke zone kunnen 2 sporters tegelijk trainen waarbij je ruim 1,5 meter afstand van elkaar houdt. We trainen op eigen lichaamsgewicht en je blijft gedurende de hele training in je eigen trainingszone. Elke trainingszone bevat één of meerdere sportkaarten. De trainer mag aan 2 mensen tegelijk instructie geven en zal daarom elke zone één voor één begeleiden. 

Trainen op je eigen niveau

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen blijft bewegen kun je kiezen uit The Zone of The Zone INsane. De intensiteit van de training wordt afgestemd op de fitheid van de sporters. 

  • The Zone | voor de beginnende en gemiddelde sporter
  • The Zone INsane | voor de gemiddelde en ervaren sporter

Les reserveren

De trainingen zijn op:

  • Maandagavond
  • Donderdagavond

Voor de eerste training neem je contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-55231969. Voor elke volgende training kun je zelf reserveren via de 2B FIT app op je telefoon.  

Gratis proefles

“Limitations only exist if you let them!”

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02