FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Survivor of the tough

Corina Dieltjes: “door het geloof in mijn kunnen, mag ik me nu een ‘survivor of the tough’ noemen”

Alweer zo’n slordige 18 jaar ben ik fanatiek bezig met het volgen van groepslessen in de sportschool waarvan inmiddels zo’n 12 jaar onder begeleiding van Nicolle. Haar gedrevenheid, inspiratie en motivatie welke ze bij elke les weer vol enthousiasme doet overbrengen op haar klanten en dus ook op mij geeft me elke dag weer de energie om naar de sportschool te gaan. Met grote bewondering ervaar ik al jaren hoe ze met steeds nieuwe oefeningen van elke les een feest maakt. Haar betrokkenheid met de klanten zorgt er voor dat ze voor velen een inspiratiebron is om te blijven sporten.

Toen begin 2014 Nicolle een start maakte met 2B FIT heb ik me uiteraard meteen aangemeld.
Als natuurliefhebber mocht ik sowieso al graag in de Loonse en Drunense duinen vertoeven maar met de bootcamp heb ik geleerd om op een heel andere manier het bos en de witte vlakte te verkennen. Elke week laat ik me weer verrassen door Nicolle. Kracht- en conditietrainingen volgen elkaar in snel tempo op waardoor je je lichaam telkens weer uitdaagt om dat beetje meer te geven. Je grenzen te verleggen. Of het nu sjouwen is met boomstammen of tijgeren door het mulle zand. Hardlopen over smalle paadjes in het dichte bos of banjeren door modderpoelen. Het enige wat we nodig hebben is ons lichaam en alles wat de natuur ons te bieden heeft ongeacht de weersomstandigheden. Slagregen, zonneschijn of sneeuwbuien…bootcamp kan altijd! Of je nu 20 bent of 50, ervaren of onervaren. Het gaat er niet om dat je de beste bent maar dat je het beste uit jezelf haalt. Waar 2B FIT zich in onderscheid is dat we samenwerken. Iedereen is zo sterk als de zwakste schakel. We starten samen en komen samen bij de finish. We werken hard en wat ik heel belangrijk vind; “We hebben er lol in”.

Wat een jaar bootcamp mij heeft gebracht heb ik in al die jaren sporten niet eerder kunnen bereiken. De kroon op ons werk was ‘The Tough Ten Miles.’ Nooit heb ik gedacht dat ik dat zou volbrengen maar door Nicolle’s vastberadenheid, het geloof in mijn kunnen en het vertrouwen dat ze me gaf mag ik me nu een ‘survivor of the tough’ noemen. En daar ben ik trots op! Want even voor alle duidelijkheid…ik ben geen Lara Croft maar een vrouw van middelbare leeftijd die gewoon 2B FIT wil zijn!

 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02