FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Klanten aan het woord

Elke dag zetten wij een stapje extra om jouw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daar kunnen wij je alles over vertellen, maar liever laten wij onze klanten hierover aan het woord.

- Manon
Wandel Bootcamp; 'Nooit gedacht dat ik buitensporten zo leuk zou vinden! Elke les is anders en je kunt op je eigen niveau meedoen. Niets moet, alles mag!"

- Els
Sportvasten; 'Het leefstijlprogramma heeft mij bewust gemaakt dat ik keuzes kan maken. Dat ik sterker ben dan ik zelf denk en dat resultaten op de weegschaal minder belangrijk zijn dan een goed gevoel over jezelf!'

 - Jody -
Begeleiding op afstand; 'Ik heb respect voor Nicolle om haar energie en doorzettingsvermogen. Zij weet het voor elkaar te krijgen mijn sportmotivatie hoog te houden terwijl ik in het buitenland verblijf!'

Survivor of the tough

Corina Dieltjes: “door het geloof in mijn kunnen, mag ik me nu een ‘survivor of the tough’ noemen”

Alweer zo’n slordige 18 jaar ben ik fanatiek bezig met het volgen van groepslessen in de sportschool waarvan inmiddels zo’n 12 jaar onder begeleiding van Nicolle. Haar gedrevenheid, inspiratie en motivatie welke ze bij elke les weer vol enthousiasme doet overbrengen op haar klanten en dus ook op mij geeft me elke dag weer de energie om naar de sportschool te gaan. Met grote bewondering ervaar ik al jaren hoe ze met steeds nieuwe oefeningen van elke les een feest maakt. Haar betrokkenheid met de klanten zorgt er voor dat ze voor velen een inspiratiebron is om te blijven sporten.

Toen begin 2014 Nicolle een start maakte met 2B FIT heb ik me uiteraard meteen aangemeld.
Als natuurliefhebber mocht ik sowieso al graag in de Loonse en Drunense duinen vertoeven maar met de bootcamp heb ik geleerd om op een heel andere manier het bos en de witte vlakte te verkennen. Elke week laat ik me weer verrassen door Nicolle. Kracht- en conditietrainingen volgen elkaar in snel tempo op waardoor je je lichaam telkens weer uitdaagt om dat beetje meer te geven. Je grenzen te verleggen. Of het nu sjouwen is met boomstammen of tijgeren door het mulle zand. Hardlopen over smalle paadjes in het dichte bos of banjeren door modderpoelen. Het enige wat we nodig hebben is ons lichaam en alles wat de natuur ons te bieden heeft ongeacht de weersomstandigheden. Slagregen, zonneschijn of sneeuwbuien…bootcamp kan altijd! Of je nu 20 bent of 50, ervaren of onervaren. Het gaat er niet om dat je de beste bent maar dat je het beste uit jezelf haalt. Waar 2B FIT zich in onderscheid is dat we samenwerken. Iedereen is zo sterk als de zwakste schakel. We starten samen en komen samen bij de finish. We werken hard en wat ik heel belangrijk vind; “We hebben er lol in”.

Wat een jaar bootcamp mij heeft gebracht heb ik in al die jaren sporten niet eerder kunnen bereiken. De kroon op ons werk was ‘The Tough Ten Miles.’ Nooit heb ik gedacht dat ik dat zou volbrengen maar door Nicolle’s vastberadenheid, het geloof in mijn kunnen en het vertrouwen dat ze me gaf mag ik me nu een ‘survivor of the tough’ noemen. En daar ben ik trots op! Want even voor alle duidelijkheid…ik ben geen Lara Croft maar een vrouw van middelbare leeftijd die gewoon 2B FIT wil zijn!

 

Ik heb voor mezelf grote stappen gezet

Mariëtte Lucassen: "Ik heb voor mezelf grote stappen gezet en er super veel plezier in"

1 jaar bootcamp!

Al vanaf mijn jeugd doe ik aan sport: van gym, volleybal en tennis naar groepslessen op de sportschool en Nordic Walking. Sporten in de buitenlucht vind ik heerlijk, maar behalve wandelen kwam er niet veel van. Dus maar eens geïnformeerd naar bootcamp en me aangemeld voor een proefles. Toen ik bij de Roestelberg aan kwam, zonk de moed me in de schoenen. Daar stond een groep bekenden klaar van de sportschool, allemaal strak in het pak. Het waren stuk voor stuk ervaren sporters, die hun hand niet omdraaiden voor een aantal kilometers hardlopen of wielrennen en die de sportschool als hun 2e huis beschouwen. Help! Nogmaals aan Nicolle gevraagd of dit wel iets voor mij was en gezegd dat ik de groep niet wilde ophouden, maar nee, gewoon meedoen, eigen tempo. Vooruit dan. Nu was hardlopen nooit echt mijn ding, dus toen we meteen de Roestelberg op gingen rennen, zaten mijn kuiten bovenaan al vast en moest ik wandelen. Weer eenmaal bij de groep, gingen we aan de slag met allerlei oefeningen. Gelukkig leverden die na zo veel jaar sportschool weinig problemen op, maar 3 rondjes van 15x opdrukken, 15 jumping jacks en 15 burpees plus nog ‘even’ een minuutje planken waren me toch te veel. Sjouwen met boomstammen, diverse spelvormen, tijgeren door het zand, tikkertje en spierversterkende oefeningen, kortom: hard werken en heel veel lol. Knalrood, moe, maar helemaal happy hobbelde ik na een uur de berg weer af. Thuis kostte het een paar dagen hersteltijd, tja, dat hoort er bij als je 50 bent geweest, maar dat woog niet op tegen het voldane gevoel, het lege hoofd en een lijf vol energie. En met wat massagetechnieken van Nicolle ging het met de kuiten ook steeds beter. Dus een kaart gekocht voor – heel stoer – meteen 12 lessen. Nog wekenlang ging ik zenuwachtig richting de Roestelberg. Wat zou Nicolle vandaag weer verzinnen? Zou ik het wel volhouden? Zou de groep mij als schildpadje in de achterhoede niet beu worden? Het tegengestelde bleek waar te zijn: Nicolle en alle medesporters motiveerden mij elke les weer. Het was elke week weer keigezellig. En … stapje voor stapje ging ik vooruit. Steeds meer hardlopen, steeds langere stukken hardlopen, dus steeds minder wandelen. In plaats van 5x de oefening doen, doe ik hem voortaan 10x of 15x. Inmiddels loop ik bergjes op en af en dat niet één keer, maar meerdere keren. Ook al loop ik nog vaak achteraan en hoor ik niet bij de snelsten, ik heb voor mezelf grote stappen gezet en er super veel plezier in. Dus na een uur zit ik gezellig samen met de andere sporters helemaal voldaan en soms nat en onder het zand aan een verdiende cappuccino!

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02