FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

BOOTCAMP

Zoek je een superleuke en goede buitensporttraining dan is Bootcamp iets voor jou!

Wat is Bootcamp

Bootcamp is een afwisselende training voor mannen en vrouwen. Je bouwt individueel en in teamverband aan je conditie door intervaltraining, spierversterkende oefeningen en spelvormen. Intervaltraining is een effectieve en efficiënte manier om vet te verbranden, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je spieren te versterken. Bij een bootcamptraining passen we intervaltraining toe door het in hoog tempo afwisselen van cardio- en krachtelementen. Dit is één van de meest effectieve trainingstechnieken om af te vallen. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen. Je krijgt meer conditie, kracht, souplesse en explosiviteit en geloof me, je wilt alleen nog maar meer. Zo bereik je snel resultaat, of je doel nu meer kracht is, een betere conditie of een paar kilo’s afvallen. Een bootcamp training duurt 60 minuten. Het programma is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen. 

  • Wandel Bootcamp voor de beginnende sporter, revalidatie en herstel
  • Bootcamp Step Up voor de beginnende en gemiddelde sporter
  • Urban Bootcamp voor de gemiddelde en ervaren sporter
  • Bootcamp voor de gemiddelde en ervaren sporter

'Supervette trainingen op een geweldige locatie'

Onze trainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

Trainen op je eigen niveau

De trainingen zijn zo opgebouwd dat meerdere niveaus binnen een les samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat de trainer persoonlijke aanwijzingen en opdrachten geeft, er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel! 

Waarom is bootcamp anders dan fitcamp?

Bij bootcamp wisselen we steeds van locatie door te wandelen, joggen of hardlopen en maken we gebruik van de materialen uit de omgeving. Bij Fitcamp maken we gebruik van circuitvormen en trainingsmaterialen waardoor we de hele training op dezelfde locatie blijven. 

Gratis proefles

“Limitations only exist if you let them!”

Nicolle

I want you 2B FIT

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02