Wie ben ik?

2B FIT sport, outdoor & entertainment is een nature sports & lifestyle bedrijf waarbij trainen in de buitenlucht centraal staat. Het is ontstaan uit mijn grote passie voor sport, beweging, natuur en gezondheid waarbij ik graag mensen om mij heen heb. 2B FIT is een levensveranderende organisatie waarbij ik ernaar streef om samen met mijn klanten ambitieuze en vooral duurzame resultaten te bereiken.

Mijn naam is Nicolle de Brouwer. Het beste in jezelf naar boven halen; daar ga ik voor! Zelfs uit moeilijke situaties weet ik de kracht te vinden om nooit op te geven. Vechten voor je doel en laten zien dat wanneer je ervoor wilt gaan uiteindelijk niets onmogelijk blijkt.

Ik ben 100% toegewijd om mijn klanten te helpen de gewenste resultaten te bereiken. Mijn klantenkring bestaat uit een grote verscheidenheid aan mensen, die allemaal één ding gemeen hebben: ze werken allemaal aan een persoonlijk doel. Als je bij mij komt trainen gaan we voor optimaal resultaat. Optimaal, maar niet perse maximaal. Daar zit een belangrijk verschil. We zoeken de balans tussen resultaat behalen en het leven leuk en leefbaar houden tegelijk.

Missie

Passie & Focus

Mijn passie voor mijn werk zorgt ervoor dat mensen op de grens van hun kunnen nog net dat beetje meer uit zichzelf halen. Mijn gedrevenheid werkt aanstekelijk en ik geef ieder mens, dik, dun, groot, klein, rijk of arm het gevoel dat zij er toe doen. Door mijn opleiding(en) en ruim 25-jarige ervaring in de sport- en fitnessbranche heb ik veel kennis opgedaan in het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van verantwoord bewegen, gezonde voeding, focus en gedragsverandering. Het is mijn doel om mensen in beweging te zetten en het beste in hen naar boven te halen. Ik wil hen inspireren tot een gezonde(re) leefstijl en laten ervaren hoe leuk bewegen kan zijn! 

Mijn passie, inspiratie, plezier en doorzettingsvermogen maken 2B FIT tot een mooi en vooral sportief bedrijf waarmee ik wekelijks trainingen voor particulieren, sportteams en bedrijven organiseer in de Loonse en Drunense Duinen en op locatie.

 

2B FIT staat garant voor teamspirit, hard work & a lot of FUN! 

2BFIT

(Small)group, individual & business (outdoor)training in de Loonse en Drunense duinen. Sportieve Groepsactiviteiten

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02