FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN


Bewegen & natuur | 
Het is de zuurstof van het leven.


Sterker nog, het draagt bij aan een gelukkig leven. Als oprichter van 2B FIT geloof ik daarin. Tegelijkertijd ben ik nuchter genoeg om te beseffen dat een 100% gelukkig leven niet bestaat: geluk komt in momenten.

Die momenten creëren, dat is mijn missie. Mensen blij maken door bewust en fit in het leven te staan. Individueel of in groepen met outdoor sports en activiteiten. Dat kan een snoeiharde bootcamp zijn, een pittig traject met een personal trainer maar net zo goed een kalmerende (meditatie)wandeling of een gezellige familie- of vriendendag.

Ook werkgeluk kun je bij mij een boost geven. Met goed doordachte teambuildingsactiviteiten zoals Escape Valley, puzzeltochten, tandem- en steptochten, lasergamen en bubbelballen.

Waar je ook voor kiest, ik houd mijn deelnemers in het hier en nu. Qua training, maar ook qua bewustwording. Zo is een workout in een natuurlijke omgeving goed voor je fysieke- en extra goed voor je mentale gesteldheid. Buitensport verlegt je grenzen, fysiek en mentaal ga je altijd sterker en fitter naar huis dan je kwam. 

Wie mij kent, weet dat mijn energie en positiviteit aanstekelijk werken. Dat durf ik gerust te zeggen. Toen ik in 2015 2B FIT startte, zaten er al jaren van sportiviteit en creativiteit op. Onder andere als eigenaresse van een fitnesscentrum en bij de marechaussee, waar ik ook onderdeel uitmaakte van de Mobiele Eenheid.

Teamwork, doorzetten, elkaar beschermen en op elkaar kunnen rekenen zijn levenslessen die ik nooit meer vergeet. Later, toen ik bij justitie werkte, kwamen mijn sterke, grensverleggende capaciteiten en open mind naar boven.

Ook in mijn persoonlijk leven waren er beproevingen. Hoe zwaar ook, ik pareer penibele situaties altijd met de woorden “verander wat je kunt veranderen, maar steek geen tijd in wat je niet kan veranderen”. Daar kom je ver mee.

Bij 2B FIT komt alles samen. Hier, waar iedereen in zijn waarde gelaten wordt, waar doelen gesteld én gehaald worden. Of het nu om de voorbereiding voor een marathon gaat, het mentaal grenzen verleggen of een dynamisch zakelijk teamevent. Sporten bij 2B FIT betekent voor elke deelnemer een unieke ervaring. Bij 2B FIT kun je op ieder niveau instappen. Je volgt professionele trainingen die passen bij jouw conditieniveau. Beweging, fun en resultaat staan daarbij centraal! 2B FIT, go outside!


Nicolle de Brouwer (geboren 1972, getrouwd en moeder van 2 kinderen) volgde tijdens en na haar loopbaan bij de koninklijke marechaussee diverse sportopleidingen. Daarnaast bekwaamde zij zich in de Traditionele Chinese Geneeskunde (BOCAM Opleidingen). 

"De weg naar succes verloopt bij een ieder met ups en downs, zo ook bij mij. Ik ben heel wat keren gevallen maar altijd weer opgestaan. De ene keer wat sneller dan de andere. Het geloof in mijzelf heeft mij gebracht waar ik nu ben en dit is ook de kern van jouw succes!!"

 

2B FIT staat garant voor teamspirit, hard work & a lot of FUN! 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02